انفراد تام لشبكة ومنتدى احلى فرحه اول مره على المنتديات العربيه والعالميه طريقة عمل الطعميه
اليكم الشرح بالتفصيل الممل بس اوعوا تناموا مننى ..
المقادير
5 كبيـــات حمص ينقع في ماء ليله كامله
ربطة معدنوس
ربطة كسبر
بصله متوسطه
نص ربطة شبت طازج او ربع كاس ناشف
ملح +كمون+ كسبر حب مطحون
دحية "بيضه "واحده
شوية بشماط خبزة مدقوق
الطريقه
بعد ما نقعت الحمص تفرمه بالفرامه امتاع اللحم مع بقية المقادير ما عدا الكمون والملح والكسبر والبيضه والبشماط
تفرمها مرتين يعني اذا فرمتها كلها تعاود تفرم بالفرامه مره ثانيه
بعدين تحط الملح والكمون والبيضه و البشماط .. و تعجن كويس
وقبل ما تقليها تحط ملعقه صغيره بكنج بودر
وتشكل بالة الطعمية او باليد " اليد خير "
تسخن الزيت على النار نين يموت و تقلى الطعمية بشويش( اوعى ايدك تتحرق )
وهذي بعد القلي لان المنتدى غير مسئول عن سوء الاستخدام
بالهنا والشفا. للجميع لسه كمان طريقة عمل الفول جايه فى الطريق بس مستنى لما اجيب ادره جديده علشان القديمه اتخرمت ولسه كمان المسقعه وبابا غنووج دا انا هجيب محل عروس البحر هنا بس استنوا عليا الصبررر ..
زى كل مره بقى اشووف الردود الجميله بتاعتكوا زى ما عودتونى .